[Vídeo] Presentació de “Contraataquem!”

20 d’abril de 2020. Ateneu Adrianenc. L’Entesa organitza la presentació del llibre d’Ecologistes en Acció “Contraataquem!” una guia jurídica per a la defensa del medi ambient i el territori adreçada a particulars i plataformes.

Algunes notes de l’acte:

Conté el documental “Forget Shorter Showers” (Oblida les dutxes curtes) que posa l’accent en la comparació entre les mesures individuals i les de les empreses i els poders del sistema per conservar el planeta. “Els nostres polítics volen salvar el planeta? i cas que vulguin, poden fer-ho?”

“La legislació mediambiental és tota una pura distracció”

“Qualsevol de nosaltres pot presentar una denúncia, oposar-se a algun projecte o presentar al·legacions. No és ni difícil ni car.”

“A Catalunya, la majoria de casos urbanístics que s’impugnen i arriben al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, es guanyen”

“No és cert el que diuen alguns ajuntaments per no oposar-se a determinades promocions privades que, si ho fan, hauran d’enfrontar-se a indemnitzacions milionàries. Només hi ha drets a indemnització sobre drets consolidats, no sobre futuribles”

Una resposta a «[Vídeo] Presentació de “Contraataquem!”»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *