Contraataquem!

Dimecres 20 d’abril a les 19h i a l’Ateneu Adrianenc els companys d’Ecologistes en Acció presentaran “Contraataquem!” la Guia jurídica per a la defensa del medi ambient i del territori destinada a particulars i plataformes.

L’aforament és limitat i cal inscripció prèvia a ja.cat/vinc.

També hi haurà emissió en directe pel nostre canal de Youtube: ja.cat/contraataquem

“Moltes són les guies i manuals que tenen a veure amb el gaudi de la natura. Siguin descriptives de rutes o explicatives d’activitats, amb bon criteri solen incloure recomanacions i indicacions de com hem d’actuar responsablement quan sortim dels límits del nostre poble o ciutat.

No obstant això, són bastants menys les publicacions que ens expliquin quins són els drets que tenim en relació amb el nostre entorn i, malauradament, menys encara les que ens ofereixen eines pràctiques de participació i de defensa del medi ambient i del territori.

És en aquest segon aspecte en què se centra la Guia, dirigida directament a la ciutadania, aquella que se sent membre actiu de la seva comunitat, aquella mancada de suport jurídic i aquella que ja ha entès que no podem deixar en mans de polítics ni d’institucions públiques un dret fonamental com és el dret a un medi ambient sa.

Perquè sabem que ni unes institucions públiques en estat de descomposició, ni un sistema cada dia més especulador i extractivista, aturaran la nostra idea que un planeta millor SÍ que és possible gràcies a la força i l’empenta d’una societat conscienciada i coneixedora dels seus drets. Per això, no et conformis i, a partir d’ara, CONTRAATACA!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *